AGP4SITE · CONTUL TĂU

Ștergerea contului

Introdu emailul contului pentru a primi linkul de confirmare. Deschiderea linkului nu confirmă automat cererea.

Procesarea elimină accesul și anonimizează profilul contului. Înregistrările operaționale ale proiectelor rămân în istoric.